CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KASPSAMINDA “CUMHURİYETİN YÜZLERİ RESİM SERGİSİ VE TÜRKÜ DİNLETİSİ” PROGRAMINA KATILDIK.

Ordu Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Koro Şefi Özgür Erden eşliğinde Penbe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan koro tarafından 13 eserin sunumunun gerçekleştirildiği konsere okulumuz pansiyon öğrencileri ile katılımda bulunduk. Öğrencilerimiz, kültürel özelliklerimizi yansıtan türküleri dinleyerek hoş ve eğlenceli bir akşam geçirdiler. Daha sonra da Penbe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu 50x70 ebatta Kurtuluş Savaşı'nda, Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra rol oynayan ve yön veren 50 kişinin portreleri yer aldığı resim sergisi gezildi.

14.03.2024 56