E-TWİNNİNG OKULU OLMAYA HAK KAZANDIK

Okulumuz Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; 2018-209 eğitim öğretim yılından bu yana e-twinning platformu üzerinde yürüttüğü projelerde kazandığı Ulusal Kalite Etiketleri ve Avrupa Kalite Etiketinin ardından şimdi de e-Twinning Okulu ( e Twinnning sschool) olmaya hak kazandı.

e Twinnning Okul  Etiketi alma  sürecinde emek veren, okulumuzda farklı branşlarda yaptıkları proje ve çalışmalarla başvuru sürecimizi kolaylaştıran tüm twinner öğretmenlerimize ve bu projelere katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu etiketi alan okullar:

- Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.

- eTwinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.

- Aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınacaklar:

Dijital uygulamalar

e-Güvenlik uygulamaları

Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar

Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi

Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi

eTwinning Okul Etiketini, tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilecekler.

Bu etikete hak kazanan okul personeli ve yönetimi, özel mesleki gelişim programlarına katılmak için davet edileceklerdir.

23.05.2023 188

23-05-202323-05-202323-05-202323-05-202323-05-2023