İlknur KESKİN ACAR' IN yürütcülüğünü yaptığı  e-twinning projesi olan Sanal dan Gerçeğe (From Vırtual To Realıty)  Mayıs ayı etkinlikleri Sınıflar Arası Voleybol turnuvası düzenledi.

İlknur KESKİN ACAR' IN yürütcülüğünü yaptığı e-twinning projesi olan Sanal dan Gerçeğe (From Vırtual To Realıty) Mayıs ayı etkinlikleri Sınıflar Arası Voleybol turnuvası düzenledi.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni İlknur KESKİN ACAR' IN yürütcülüğünü yaptığı  e-twinning projesi olan Sanal dan Gerçeğe (From Vırtual To Realıty)  Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz spor kulübü ve beden eğitimi  öğretmeni Vasfiye Yöndem ile işbirliği yaparak Sınıflar Arası Voleybol turnuvası düzenledi. 10 Mayıs Çarşamba günü saat 12: 15 de ilk düdük çalınarak maçlar başlıyor. Tüm  öğretmen ve öğrencilerimizi maçları izlemeye davet ediyoruz.

09.05.2023 133

09-05-2023