OKULUMUZDA İDARİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

29.08.2019 956

Okulumuzda 4 yıllık görev süresini tamamlayarak Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu'na müdür olarak görevlendirilen Sayın Hülya ARLAĞ, Ordu Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak görevlendirilen Sayın Yasemin ÇİÇEK'e, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak görevlendirilen Sayın Mustafa TİRYAKİ'ye okulumuzda göstermiş oldukları üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür eder; yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Okulumuza Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen okul müdürü Sayın Ayşe AKYOL'a, Ordu Lisesi'nden müdür yardımcısı olarak gelen Sayın Resul KUVANCI'ya, Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden müdür yardımcısı olarak gelen Sayın Celalettin ARSLANTÜRK'e aramıza "HOŞ GELDİNİZ" der, başarılar dileriz.