Hasan Tanju TOMAKİNOĞLU - Müdür Yardımcısı

1965 Ordu doğumluyum.Sırasıyla Ordu 19 Eylül İlkokulu,Merkez Ortaokulu ve Ordu Lisesinde okudum. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünden 1988 yılında mezun oldum.1989 Aralık dönemi Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu yedek subay eğitiminden sonra,yedek Subay öğretmenlik vazifemi Bolu Mengen İHL  de tamamladım. 1991 yılında Ağrı iline atandım.Burada 1991-93 yılları arasında Murat Bucağı ortaokulunda öğretmen ve Müdür vekili olarak görev yaptım .1993-96 yılları arasında Sinop EML de çalıştım.1996 yılında Fen Liseleri mülakatı ile Ordu Fen Lisesine atandım.Burada öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptım.1999-2005 yıllar arasında Hürriyet İlköğretimde öğretmenlik,2005-2014 yılları arasında Vakıfbank İ.Ö.Okulunda müdür yardımcısı olarak çalıştım.2014 yılında Rotasyon ile Bayadı Ortaokuluna atandım.Burada müdür  vekili olarak görev yaptım.2015 Temmuz ayından itibaren Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak çalışmaya başladım.SPK’nın sınavlarını geçerek gayrimenkul değerleme uzmanlığı sertifikasını hak kazandım.Eşim Okulöncesi öğretmeni olup ,2 erkek çocuk babasıyım.